MİZAH (Karikatür,Fıkra ve Komik olan herşey)

Benim gördüğüm ve Hoşuma gidenler burda... Sizlerde beğenirsiniz umarım...

FİKİR KENTİ "nden...

14 Ekim 2007 Pazar

Amerikalılar...

Amerikalilarla ispanyollar arasında yasanmis gerçek bir diyalog. Asagidaki konusmalar tamamen gerçek olup, Deniz Navigasyon kanali 106(Finisterra/ Galicia) tarafından kayit edilmistir.

Ispanyollar ; " Burası A-853, çarpismadan kaçinmak için lütfen rotanizi
15 derece güneye çevirin. su anda 25 deniz mili uzaklıktasinıi ve tam
üzerimize dogru gelmektesiniz. "

Amerikalilar ; "Asil siz kendi rotanizi 15 derece kuzeye çevirin."

İspanyollar; " Negatif !Tekrarliyoruz. Rotanizi 15 derece güneye çevirin."

Amerikalilar; "Sizinle ABD gemisinin kaptanı konuşuyor. Kendi rotanızı
derhal 15 derece kuzeye çevirin."

İspanyollar; "Öneriniz mümkün görülmedi. Bize çarpmak istemiyorsanız rotanızı 15 derece güneye çevirin."

Amerikalılar; " (Artik sesini yükselterek) Sizinle ABD Deniz filosunun büyüklükte ikinci uçak gemisi USS Lincoln'un Kaptanı Richard JamesHoward konuşuyor. Beraberimizde iki kruvazör, avcı uçakları , dört denizaltı var. Ayrıca bizi hücumbotlar destekliyor. Size TAVSIYE etmiyorum, EMREDIYORUM! Rotanizi 15 derece kuzeye çevirin, aksi halde filomuzun emniyeti için tedbir alacagiz. Derhal rotamizdan çekilin gidin."

Ispanyollar; "Sizinle Juan Manuel Salas Alcantara konusuyor. Burada iki kisiyiz. Beraberimizde bir köpek, aksam yemeğimiz, iki sise bira ve bir de kanaryamiz var. Kanarya su anda uyuyor. Ayrica bizi radyo istasyonu Cadena Dial La Coruna destekliyor. Şu anda Ispanya'nin FinisterraGalicia kıyısında ve A-853 numaralı Deniz fenerinde olduğumuzu göz önünde bulundurarak, buradan hiçbir yere gitmeye niyetimiz olmadiğıni söyleyelim.Deniz fenerimizin Ispanya'daki deniz fenerleri arasında büyüklük açısından kaçıncı sırada oldugu konusunda hiç bir fikrimiz yok. Kayalik sahillerimize kafadan geçirmek üzere yönlenmiş boktan geminizin emniyeti için istetiginiz boktan tedbiri alabilirsiniz. Ama yine de ısrarla tavsiye ediyoruz.Rotanızı 15 derece kuzeye çevirin."

Amerikalılar; "Okey, anlaşıldı. Teşekkürler... "

(İnternet 'ten alıntıdır)


Hiç yorum yok: